top of page
colorful flower on dark tropical foliage

Informații pentru pacienți

 Pe parcursul consultației vă vom examina în amănunt, vă vom explica și discuta pe larg posibilitățile chirurgicale, rezultatele predictibile, evoluția și îngrijirile postoperatorii, complicațiile posibile, etc, astfel încât să înțelegeți cât mai bine toate implicațiile unei astfel de intervenții și să puteți lua o decizie finală foarte bine informată. Considerăm că procesul de informare al un pacient este important din toate punctele de vedere (îndeosebi e bine ca acesta să aibă așteptări realiste), de aceea încurajăm pacienții să ia decizia finală după minim 2 consultații (consultațiile suplimentare sunt gratuite).


PREȚURILE INCLUD:

Operația, anestezia (generală, locală sau intravenoasă), cazare în clinică 1 noapte (dacă este cazul), pentru operațiile cu anestezie generală, sub supravegherea unui medic anestezist și a unei asistente de anestezie.

Pentru augmentarea mamară folosim doar implante siliconice mamare cu gel coeziv aprobate de FDA, în SUA.

Toate controalele și pansamentele postoperatorii

Echipamentele medicale care trebuie purtate postoperator (o bustieră în cazul operației de implant mamar).

Externarea pacienților care rămân peste noapte se face până în ora 12:00

Conform noilor reglementări fiscale, modalitatea de plată a serviciilor se modifică astfel: sumele ce depășesc 10.000 lei nu mai pot fi achitate cash, acestea urmând să fie achitate prin plată card sau transfer bancar.

Consultațiile secundare, vizitele şi controalele postoperatorii sunt gratuite.

Clinica își rezervă dreptul de a revizui lista de prețuri ori de câte ori consideră că este necesar.

Avand in vedere specificul serviciilor medicale si caracterul inopinat al interventiilor chirurgicale, exista posibilitatea ca orele programarilor sa nu fie respectate intocmai. Ne cerem scuze pentru inconvenient.

Deoarece fiecare persoană este unică, pentru obținerea rezultatelor optime, prețul final se fixează după o consultație de evaluare.

bottom of page